Uitzending op internet

De diensten in de Vredeskerk zijn ook op internet te volgen, in beeld en geluid.

Om een dienst in alleen geluid te volgen, kiest u op deze pagina in het blok 'Beluister kerkdienst' een dienst op datum. Klik op een 'muzieknootje' om het afspelen te starten. U hoort dan een geluidsweergave die tijdens de kerkdienst rechtstreeks wordt uitgezonden, maar ook later terug te beluisteren is.

Indien u dat wilt, kunt u de geluidsopname ook downloaden en bewaren. Ga voor het downloaden naar de overzichtspagina op kerkomroep.nl

U kunt de dienst ook in beeld meebeleven, of later terugkijken. Mede in verband met de wetgeving ten aanzien van privacy is hiervoor registratie nodig. Wilt u graag toegang tot de weergave in beeld? Stuur dan een e-mail. U ontvangt de inloggegevens en tevens informatie over de algemene voorwaarden. Met het activeren van de inlogcode gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Voor mensen die niet over een verbinding met internet beschikken, is het mogelijk via een vaste telefoonlijn mee te luisteren naar een dienst. Kent u iemand die hiervoor belangstelling heeft? Neem dan voor meer informatie contact op met Paul Geene.

 

Foto: