Samen eten en drinken

Wijkplaats-Café

Om de andere week is er op vrijdagmiddag om 17.00 uur in de Wijkplaats een gezellig café. Onder het genot van een drankje en een hapje is er ruimte om vrienden te ontmoeten of nieuwe vrienden te maken. Om te discussiëren over belangrijke zaken, te praten over wat ons bezig houdt, maar ook om samen te lachen en te genieten van de goede kanten van het leven!

Wilt u weten op welke vrijdag er café is? Kijkt u dan in de agenda! U bent van harte welkom!

Samen Aan Tafel

De derde woensdag van de maand (met uitzonderling van juni en augustus) gaan we in de foyer van de Vredeskerk Samen Aan Tafel. Vrijwilligers van de kookgroep stellen elke keer een bijzonder menu samen. U dient zich vooraf op te geven zodat er geen voedsel verspild wordt. De data voor de bijeenkomsten vindt u in de agenda op deze website. Vanaf 18.00 uur bent u welkom; aanvang van de maaltijd: 18.30 uur.

Aanmelden of meer informatie ontvangen kan via Jan Hendrik Labots

Gemeentemaaltijden veertigdagentijd

Elk jaar worden in de veertig dagen vóór Pasen gemeentemaaltijden gehouden in De Wijkplaats. Dat is een tijd van bezinning, de maaltijden zijn daarom eenvoudig. De prijs voor deelname is laag, maar toch blijft er geld over, dat geschonken wordt aan een goed doel. In 2020 zullen de maaltijden een nieuwe opzet krijgen. Informatie volgt in de weken vóór Pasen.

 

Foto: