Talentenveiling: De Verbinding heeft talent!

Flitsende afsluitende actie ‘Bouw de Kerk in Syrie weer op.
Want: De Verbinding heeft Talent!

Op zondag 14 november 2021 om 11:30 uur (na de kerkdienst) organiseert geloofsgemeenschap De Verbinding een Talentenveiling. De opbrengst is voor ons Syrië-project.

Met elkaar… voor elkaar… voor de ander.

Zo kunnen we zichtbaar maken wat De Verbinding voor ons daadwerkelijk betekent!

Ieder lid van onze geloofsgemeenschap beschikt over talenten. De afgelopen periode hebben we dat met elkaar op alle mogelijk manieren kunnen ervaren: er kwamen creatieve ideeën tevoorschijn, toen zaken op de traditionele manier niet meer mogelijk waren!

Wat is de bedoeling?
Iedereen heeft wel een talent: Bak je graag een taart, of verzorg je met gemak een diner voor tien (of voor twee)? Wil je een avondje oppassen, of ben je een ster in organiseren van een leuk uitje? Heb je een boot, een huisje of een camper die je korte periode beschikbaar wilt stellen? Vind je het leuk om met iemand een spelletje te spelen? Kun je goed fotograferen en wil je een bv een portretfoto maken? Wil je een kunstwerk laten veilen? Houd je van tuinieren, behalve in je eigen tuin ook bij iemand anders? Kun je iemand helpen op de computer? Het kan allemaal! En dit zijn zomaar wat voorbeelden waar je aan kunt denken.

Bied jouw talent aan
Bied jouw talent aan, omschrijf kort wat je aanbod inhoud, eventueel voor welke periode of aantal personen, en welk startbedrag je bedacht hebt. Heb je een leuke foto van jouw talent, dan kun je die uploaden. Het aanmeldformulier vind je onder de knop: Ik wil een talent aanbieden.

Vragen?
Kom je er niet uit of heb je vragen dan kun je contact opnemen met Monica van der Plaat of Gerda Bioch via het email-adres talentenveiling@deverbindingleiden.nl

Kopers
Natuurlijk hebben we 14 november 2021 kopers nodig! De aangemelde talenten zijn te zien op de website: www.deverbindingleiden.nl/talentenveiling. Zo kun je op je gemak de aangeboden talenten afschuimen op zoek naar dat ‘talent’ waar je graag op wilt bieden.

Enthousiast geworden? Ook jouw talent is welkom!