Vredesontmoeting 21 september

Op dinsdag 21 september, de Internationale Dag van de Vrede, organiseert Diaconaal Centrum De Bakkerij samen met diverse partnerorganisaties om 16:00 uur weer een VredesOntmoeting op de Hooglandse Kerkgracht. Dit jaar staan we stil bij het thema "Wat doe jij in Vredesnaam?"

Vrede sluit niemand uit en kan ook alleen bestaan bij de gratie van de aandacht en inzet van ons allemaal. Vrede maak je samen, vier je samen, koester je met elkaar. Daarom staan wij jaarlijks een uur stil bij vrede en delen wij wat ons zorgen baart. Ver weg en dichter bij huis. Inspiratie te over, dus komt u ook?

Ook dit keer kunt u weer rekenen op een afwisselend programma met diverse inspirerende sprekers: een goedgebekte feministe, een militaire vredesduif, een humanitaire levensgenieter en een kunstzinnige duizendpoot.

De korte reflecties worden afgewisseld met enkele 'Come Together Songs' van Hagara Feinbier, uitgevoerd door Tilde van Haaster van Zangschool Sirene. Dit zijn eenvoudige meerstemmige liederen uit de wereldmuziek: Canons, Mantra’s en Gospel. Prachtige volksliederen van soms oeroude culturen, waarmee universele levensthema’s worden bezongen.

U en jij bent ook dit jaar weer van harte welkom!

Uiteraard nemen wij de overheidsmaatregelen rond het gezamenlijk bestrijden van het coronavirus in acht. Mocht er reden zijn om de opzet van de VredesOntmoeting aan te passen of in het uiterste geval te annuleren, dan kunt u dat lezne op de website van De Bakkerij.