Theatervoorstelling Kees van der Zwaard

Samen met Leiden Zuidwest organiseert De Verbinding opnieuw een theatervoorstelling. Op donderdagmiddag 5 augustus om 14.30 uur zal Kees van der Zwaard (theoloog en bekend theatermaker) in de Antoniuskerk een liefdevol en intiem optreden verzorgen over oud worden.

De voorstelling zal gaan over onderwerpen als herinneringen, omgaan met afhankelijkheid, verlieservaringen en dementie. Maar ook: voldaan terugkijken, leven bij de dag en genieten van de generaties die na jou komen. Van der Zwaard brengt dit alles op een gevoelige, realistische en ook humoristische wijze. Zo neemt hij ons mee op de zoektocht naar herkenning, begrip, draagkracht en vreugde. Een voorstelling om niet te missen!

De voorstelling duurt een uur. Wees er snel bij; we kijken uit naar uw komst!

In verband met het beperkte aantal plaatsen (we houden ons aan de anderhalve meter regel!) moet u zich wel van te voren opgeven bij de scriba Marja van Male.

UPDATE: er is nog voldoende mogelijkheid om u op te geven. Om die reden is ook de eerdere leeftijdsgrens (was: vanaf 75 jaar) nu losgelaten! Indien nodig proberen we ook vervoer te regelen.