Terugkijken kerkdiensten

Het terugkijken van diensten van De Verbinding blijft mogelijk, alleen moet u voortaan even doorklikken naar kerkdienstgemist.nl, waar u ook het archief van de diensten vindt.

Vanaf het begin van de coronacrisis hebt u de diensten in de Vredeskerk wekelijks kunnen volgen via de website van De Verbinding. Uit reacties is gebleken dat dit zeer op prijs is gesteld, zowel door mensen die actief betrokken zijn bij De Verbinding als door mensen binnen en buiten Leiden die op deze manier graag de diensten thuis meevieren. Dat is de reden waarom de uitzendingen via de site zullen blijven, ook nu mensen weer fysiek naar de kerk kunnen komen. Zonder registratie en zonder wachtwoord kunt u elke zondag om 10.00 uur op de website de dienst volgen.

Er komt wel een verandering met betrekking tot het later terugkijken van de diensten. Ook dat blijft mogelijk, maar niet meer op de website van De Verbinding. U kunt terecht op onze pagina op kerkdienstgemist.nl, waar u na afloop van de uitzending de dienst kunt terugkijken, evenals diensten van de voorbije weken. Er is geen registratie of wachtwoord nodig.