The Passion in de Vredeskerk

The Passion kijk je thuis, op de bank. Maar het kan ook ‘thuis in de kerk’! Op donderdag 29 maart ben je welkom in de Vredeskerk, waar we in huiskamersfeer samen op een groot scherm naar de live-uitzending op NPO 1 kijken.

Vredeskerk, inloop vanaf 19.30 uur; uitzending start om 20.00 uur. Toegang gratis. Kom je ook? Laat het weten op Facebook!

Bijlmer
The Passion staat dit jaar in het teken van het thema ‘Ik zie jou’ en wordt uitgezonden vanuit de Bijlmer, Amsterdam-Zuidoost. Vanuit onze dichtbevolkte hoofdstad waar mensen naast elkaar, maar soms ook langs elkaar heen leven, komt een verhaal dat gaat over omzien naar elkaar. Over samen in plaats van alleen. En dat op een plek waar 130 verschillende nationaliteiten samenkomen en 150 kerken aanwezig zijn.

Zangers
Tommie Christiaan en Glennis Grace vervullen dit jaar de rollen van Jezus en Maria. Zanger Jeangu Macrooy en rapper Brainpower (Gertjan Mulder) vertolken de rollen van de discipelen Judas en Petrus. Arjan Ederveen gaat de rol van Pilatus gaat spelen. Bert van Leeuwen zal verslag doen van de processie.

Passion Talk
Direct aansluitend op het tv-evenement is er Passion Talk: een live nabeschouwing op NPO 1 Extra. Ook in de Vredeskerk is er gelegenheid voor Passion Talk.