PaasChallenge

Beleef Pasen met de PaasChallenge-wandeling: De weg door Jeruzalem

Coronamoe zijn we allemaal wel zo langzamerhand. Velen van ons snakken naar contacten, en zeker in de periode van Pasen willen we natuurlijk graag elkaar zien en samen het paasweekend beleven. Door de coronamaatregelen moeten we echter nog steeds fysiek afstand houden en kunnen we niet als gemeente samen zijn. We hopen met het organiseren van deze wandeling dat Pasen samen kan worden beleefd, al is het niet in een grote groep.

Wat houdt de challenge in: Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen.
De PaasChallenge van 2021 is een coronaproof spel waarbij deelnemers met elkaar als gezin of met z’n tweeën daarbuiten mee kunnen doen. Geef je op als gezin, of nodig een gemeentelid/kennis/vriend uit om samen de challenge te doen. Even weg van je beeldscherm, Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier. Deze Challenge is geschikt voor iedereen, alle leeftijden (vanaf ongeveer 10 jaar) kunnen meedoen.
Je kan meedoen van vrijdagmiddag 2 april (Goede Vrijdag) t/m maandagmiddag 5 april (2e Paasdag). De wandeling duurt 1 tot 1½ uur. Je hebt een smartphone nodig met een QR-scanner app en een internetbundel.

Geef je uiterlijk woensdag 24 maart op bij Gerdien Hoekerswever. Geef daarbij je voorkeur door welk dagdeel / welk tijdstip (uiterlijk 18.00 uur vanwege de avondklok) je mee wilt doen. Bij wensen die overlappen zullen we gebruik maken van een tijdslot, gezien de coronamaatregelen. Als je je opgegeven hebt, krijg je zondag 28 maart de eerste instructies.