‘Licht verbindt…’

In de adventstijd gaan De Verbinding, Leiden-Zuidwest en de Regenboog de straat op, het winkelcentrum in. Op zaterdag 15 december staan we tussen 14.00 en 16.00 uur met een kerstboom, veel lichtjes en een koor dat kerstliederen zingt, bij de Kopermolen, op het Bevrijdingsplein en in het winkelcentrum Diamantplein. We zetten een kerstboom neer en vragen de mensen hun wens op een kaartje te schrijven en in de kerstboom te hangen bij de wensen van andere mensen. Zo hopen we een mooi versierde boom te krijgen. In de kerstvieringen worden al die wensen meegenomen in de voorbeden.

Ook zingen verbindt en daarom nodigen we iedereen die graag zingt, uit om mee te zingen! Het gaat om bekende liederen, maar even oefenen van tevoren is goed. Dat doen we op 8 december, van 11.00 tot 12.30 uur in De Wijkplaats. U bent welkom!

Samen deze adventsvieringen organiseren verbindt ook: de Regenboog, de Verbinding en Leiden-Zuidwest, alle drie geloofsgemeenschappen in de buitenwijken van Leiden. Het verbindt ook deze kerken met de gemeenschappen waarin ze staan.

Wilt u meer weten, wilt u meezingen?
Contactpersoon De Verbinding: Astrid Krispijn