Leuke vrijwilligersmiddag!

Zaterdag 24 juni was er weer een vrijwilligersmiddag van onze geloofsgemeenschap. De kerkenraad had alle vrijwilligers uitgenodigd om hen te bedanken voor het werk dat zij verzet hebben. Na ontvangst met een kopje koffie en thee en natuurlijk iets lekkers (gemaakt door de kerkenraadsleden) werden de gasten welkom geheten door de voorzitter van de kerkenraad Bas Oerlemans. 

Daarna waren er verschillende spelen waaraan men kon meedoen. Een aantal mensen ging in de wijk op pad om een levend Ganzenbord te spelen. De bedoeling was om het aantal ogen dat je met je dobbelsteen gooide, vooruit te gaan naar een opdracht maar sommige groepen vonden dat te makkelijk en hebben elke vraag beantwoord. Gezien de vrolijke gezichten bij terugkomst was dat een groot succes. De anderen die niet zo goed ter been waren hebben Memory gespeeld waarbij een groot aantal vrijwilligers zelf op de afbeeldingen bleken te staan. Hilarische reacties als men zichzelf herkende! Ook werd er Kwartet gespeeld waarbij men zichzelf op de kaarten kon tegenkomen. Leuk was het om te zien dat iedereen best wel fanatiek was en vast van plan om te winnen.

Toen was het tijd voor een glaasje en een zoutje. Ondertussen wisten de mensen die het levend Ganzenbord gespeeld hadden niet van ophouden en zetten zich vrolijk aan het kwartetten en in de tussentijd werd een Chinees buffet klaargemaakt. Om ongeveer half zes konden we aan tafel. We genoten van een fantastische maaltijd. We hebben afgesloten met koffie en thee en een lekkere bonbon! Iedereen kreeg nog een aardigheidje mee in de vorm van een doosje pepermunt met het logo van de Verbinding erop. Het was een zeer geslaagde middag!

Marijke Ouwerkerk en Marieke Boter