Kerkdienst in beeld uitgezonden

Na enkele maanden voorbereiding is het dan zover: vanaf Pinksteren 2018 kunnen geïnteresseerden de kerkdiensten van de Protestantse geloofsgemeenschap De Verbinding volgen via internet. Niet alleen met geluid, maar ook in beeld!

We zijn blij dat de nieuwe installatie in de kerk het mogelijk maakt om op afstand betrokken te zijn bij de vieringen of de kerkdiensten later nog eens terug te zien!

Per 25 mei 2018 moet er in de landen van de Europese Unie worden voldaan worden aan verscherpte privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Daarom heeft de kerkenraad besloten het beeldmateriaal niet geheel vrij te geven. Om toegang tot de uitzendingen te krijgen moet u inloggen met een inlogcode en een wachtwoord. U accepteert daarmee de algemene voorwaarden (die alleen bekijken in huiselijke kring toestaan; voor delen of verspreiden dient altijd vooraf toestemming gevraagd te worden).

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar: beeldengeluiddeverbinding@gmail.com. U krijgt dan de inloggegevens en een handleiding per e-mail teruggestuurd.