Even voorstellen: Jorine de Klerk

Jorine de Klerk

Het is heel verrassend gegaan. Na vorig jaar gereageerd te hebben op de toen openstaande vacature ben ik dit najaar gebeld met de vraag of ik nog beschikbaar was voor de functie van kerkelijk werker in de Maranathawijkgemeente. Nu er onverwachts een vacature was ontstaan, dacht de sollicitatiecommisssie opnieuw aan mij.  Een hernieuwde kennismaking volgde, wat resulteerde in mijn aanstelling per 1 januari  in de Maranathawijkgemeente en 'de Verbinding in oprichting'. Erg leuk, ik heb er zin in en ervaar het als bijzonder dat het zo gelopen is.

Naast mijn baan in Leiden werk ik al enige jaren als pastoraal werker in de Bethelkerk te Utrecht-Zuilen. Daar ben ik werkzaam in het ouderenpastoraat, één van de kerntaken die ook bij u hoop te vervullen. Ook heb ik een aantal jaren in Woerden gewerkt als seniorenpastor. Samen met ds. René Venema zal ik een aantal taken verdelen. U hoort daar te zijner tijd meer over.

Ik ben woonachtig in Harmelen, een dorp vlakbij Woerden, en trotse moeder van drie volwassen uitwonende kinderen. Mijn vriend Eeuwout woont in Zeeland. Mijn werkdagen zullen in de regel de dinsdag en de donderdag zijn. Ik kijk ernaar uit velen van u te ontmoeten. Op 17 januari zal ik bevestigd worden in een dienst in de Vredeskerk. Ik hoop op een goede tijd waarin ik mijn steentje bij kan dragen in de opbouw van de wijkgemeente! Moge God onze ontmoetingen zegenen.

Met hartelijke groeten,

Jorine de Klerk