Running Dinner - zaterdag 25 september 2021

Running DinnerNaar aanleiding van het grote succes van de afgelopen jaren wordt, nu alweer voor de 5e keer, het Running Dinner georganiseerd. Wij nodigen u hierbij allen uit om deel te nemen aan dit gezellige onderdeel van het startweekend van geloofsgemeenschap De Verbinding. Nadat we vorig jaar helaas moesten annuleren, hebben we er extra veel zin in om het Running Dinner dit keer weer tot een groot succes te maken.

Wat is een Running Dinner?

Het in kleine groepjes bij elkaar thuis delen van de maaltijd. Het gaat hierbij om de gastvrijheid en het elkaar ontmoeten. Mensen stellen hun huis open voor gasten; anderen zijn gast aan hun tafel. De maaltijd bestaat uit drie gangen. Het voor- en hoofdgerecht gebruiken de deelnemers op twee verschillende adressen. Pas vlak van tevoren krijgt iedereen te horen waar dat zal zijn. Uiteraard is dat adres voor eenieder anders. Zo kom je steeds verschillende mensen tegen en leer je elkaar van een heel andere kant kennen. Voor de laatste gang treffen we elkaar allemaal in de Vredeskerk. Hier kunnen we napraten en onze ervaringen met elkaar delen.

Gast en kok

U kunt zich opgeven als gast of kok of beide. Een gast aan tafel kan zelf ook kok zijn voor een andere gang. Zo wordt het soms letterlijk 'rennen' tussen de gangen om op tijd thuis te zijn om de eigen gasten te ontvangen. Een leuke uitdaging die ook tot gespreksstof leidt. In de week voorafgaand aan het Running Dinner krijgt de kok te horen hoeveel personen er daadwerkelijk komen eten. De kok kan zelf aangeven hoeveel personen hij/zij maximaal kan ontvangen.

Running Dinner in Leiden op zaterdag 25 september

17.15 uur Gezamenlijke start in de Vredeskerk. Iedereen krijgt een envelop met de gegevens waar hij/zij de maaltijd gaat gebruiken
17.45 – 18.30 uur Voorgerecht
19.00 - 20.30 uur Hoofdgerecht
20.45 uur Gezamenlijk nagerecht, koffie/thee en afsluiting in de Vredeskerk
21.30 uur Einde Running Dinner

Opgave

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande link en vul het opgaveformulier in:

» Ja, ik geef me op voor het Running Dinner 2021

Let op: opgave kan t/m uiterlijk 7 september 2021.

Heeft u nog vragen of opmerkingen: stuur een e-mail naar runningdinner@deverbindingleiden.nl

We hopen op verrassende ontmoetingen, plezierige gesprekken en lekker eten!

Namens de voorbereidingsgroep van het Running Dinner 2021 Leiden,

Corine Kooreman, Inge Feiken, Willeke van Heyningen en John Bioch