Nieuwe actie Syrië-project: verkoop wijn, chocoladeletters en amaryllis-bollen

Thuis is altijd al en zeker nú een belangrijke plek. En al duurt het nog even, de decembermaand met pakjesavond en Kerst komt al in zicht. Een tijd van genieten van een goed glas wijn met familie of vrienden (natuurlijk corona-proof!), van cadeautjes en chocoladeletters geven én krijgen... Daarom starten we een nieuwe actie voor het Syrië-project Bouw de kerk in Syrië weer op met de verkoop van wijn, chocoladeletters en amaryllis-bollen.

Bestel:

  • een fles mooie rode of witte ‘La Pauline’, al jaren de huiswijn van de Wijnbeurs, voor de mooie prijs van € 8,50 per fles! Per doos van 6 flessen € 49.
  • een heerlijke, prachtig gedecoreerde, Fairtrade-chocolade letter S voor € 5,95. Keuze uit wit, puur of melk. De S van Sint maar nu dus ook van Syrië.
  • De óverbekende amaryllis-bol, die gegarandeerd prachtige bloemen geeft, voor € 5,- per stuk. Verkrijgbaar in 4 kleuren!

Van elke fles wijn gaat €3,- en van elke chocoladeletter en amaryllis-bol gaat € 2,- naar het Syrië-project.

Bestellen is mogelijk tot 1 november! Bestellen kan door middel van het onderstaande bestelformulier.

Zo snel mogelijk ná 1 november krijg je van ons een e-mail met het verzoek het totaalbedrag over te maken.

Enthousiast geworden? Vul snel het bestelformulier in!


Bestelformulier

De wijn is een ‘La Pauline’, al jaren de huiswijn van de Wijnbeurs. De rode La Pauline is van de Cabernet Sauvignon en Merlot druif en romig en soepel van smaak vol cassis, bessen, kersen en een vleugje mokka. Te drinken bij een diverse vlees- en pasta gerechten en natuurlijk ook bij een borrel met wat nootjes of een stukje kaas. De witte La Pauline is een Sauvignon Blanc, een droge witte wijn bomvol fruit. Heerlijk bij vis- of lichte pastagerechten.

  • Prijs rood of wit: per fles: € 8,50
  • Prijs rood of wit, per doos van 6 flessen: € 49,-

Rode wijn

Witte wijn

Chocoladeletter

Een heerlijke, prachtig gedecoreerde, Fairtrade chocolade letter S, van Sint én van Syrië! In de smaken melk, puur en wit.

  • Prijs per letter: € 5,95

Amaryllis-bol

Overbekend van de bollenmarkt, met gegarandeerd prachtige bloemen, voor € 5,- per stuk.

Gegevens