Spoken in het bos!

Geslaagd kampeerweekend tieners

Elk jaar gaan wij, leiding en jongeren van de jeugdkapel, op kampweekend. Het is de aftrap van het nieuwe seizoen.  Na de zomerperiode hebben we elkaar veel te vertellen en maken we ook kennis met jongeren die nieuw zijn bij de jeugdkapel. Elk jaar hebben we een thema waar we spelletjes omheen verzinnen en ook de kerkdienst op aanpassen. Dit jaar was het thema: de gebroeders Grimm. Jullie begrijpen het al: allerlei bekende en minder bekende sprookjes kwamen langs in een vossenjacht, een super spannende spooktocht en in de bosspellen.

Op zaterdagavond was er een barbecue en op zondagmorgen hebben we met elkaar een kerkdienst gehouden met als thema: gelijkenissen. Het weer zat ook dit jaar weer erg mee, waardoor we bij alle maaltijden buiten konden zitten, en bij de vossenjacht in een heerlijk zonnetje allemaal voor gek konden lopen.

Dit alles in Amersfoort en de mooie bossen van Leusden, op het YMCA terrein. We komen hier al meerdere jaren. Het kampterrein, slapen in de tenten, een eigen stuk bos, een groot speelterrein; verzorgde maaltijden; het kan niet op! Volgend jaar dus weer!