Kamperen met Hemelvaart

Zoals ieder jaar gaat tijdens het Hemelvaartweekend een aantal mensen van De Verbinding, jong en oud, met elkaar kamperen. Dit jaar is dat van woensdag 9 t/m zondag 13 mei. Voor de 28e keer staan we op camping De Woensberg in Blaricum/Huizen. Daar hebben we de beschikking over een grote groepstent, waarin we onze binnenactiviteiten kunnen houden, maar als het mooi weer is zijn we natuurlijk zoveel mogelijk buiten! Ook staan er op het veld vijf safaritenten met stapelbedden voor twaalf personen, waar wij gebruik van kunnen maken. Op de camping is verder een kampvuurplaats, waar we minimaal één avond gebruik van zullen maken, en vlakbij is een sanitair gebouw. Daarnaast blijft voldoende ruimte over voor de eigen tenten, caravans, campers en vouwwagens.

We doen altijd veel spelletjes, eten een keer met elkaar een gezamenlijke maaltijd, en op donderdag- en zondagochtend is er een hagenpreek. Voor de kleintjes is kabouter Pim altijd bereid om even langs te komen. Uiteraard is er ook ruimte voor goede gesprekken, gezelligheid en tijd om te relaxen.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe kampeerders! Heb je nog vragen over dit superleuke weekend, dan kan je deze stellen aan de kampeercommissie van dit jaar: Adrie Seldenrijk, Angelie Labots, Jan van der Plaat, Paul de Nobel of Ronald van Heyningen. Opgeven kan bij Ronald van Heyningen via e-mail.