Bijbelkringen

Wilt u op een open en persoonlijke manier samen met anderen praten over verhalen uit de Bijbel en wat ze voor u betekenen?

Hebt u misschien moeite met bijbelteksten en wilt u weten of u de enige bent die zo denkt? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de inhoud van een van de beroemdste boeken uit de geschiedenis?

Dan bent u van harte welkom op een van de bijbelkringen, die maandelijks worden gehouden.

Bijbelkring Vredeskerk

Dit is een gezellige kring op woensdagochtend, een keer per maand in de Vredeskerk. Dominee René Venema leidt het gesprek en verzorgt korte inleidingen als opstap naar levendige discussies. Er is veel ruimte voor gesprek en eigen inbreng. In het voorjaar maken we een kleine excursie, in Leiden of omgeving. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Hans Barendsen: 071 5120720.

Bijbelkring De Sitter

Op een donderdagavond, een keer per maand, is er een bijbelkring voor en door leden van de geloofsgemeenschap, onder leiding van de heer Theo Krispijn. De bijeenkomsten hebben het karakter van geloofsgesprekken, rondom teksten uit de Bijbel. Plaats van samenkomst is bij de familie Krispijn thuis, De Sitterlaan 114. Voor meer informatie kunt u een email sturen of bellen: 071 5143700.

 

Foto: